Miranda

Even voorstellen…
Mijn naam is Miranda Frankes (40), ik woon samen met Johnny en onze kinderen Bram, Lars & Marin in Winsum.
Na mijn mbo opleiding Sociaal Pedagogisch Werk en de verkort hbo- opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik onder andere verschillende jaren in de verstandelijk gehandicaptenzorg en in de kinderopvang gewerkt.

Ik vond het tijdens mijn eigen zwangerschappen bijzonder om te ervaren hoe mijn lichaam veranderde en ik genoot van de unieke momenten dat ik het kindje in mijn buik  voelde bewegen.
Ik heb zelf verschillende zwangerschapscursussen gevolgd. Ik vond het fijn om een uurtje in de week even bewust bezig te zijn met mijn zwangere lichaam en het kindje in mijn buik.  Tijdens de lessen leerde ik hoe ik voor mezelf ontspanning kon creëren op plekken in mijn lichaam waar ik spanning vast hield. Hier heb ik veel aangehad tijdens het opvangen van m’ n  weëen tijdens de bevalling. De cursusavonden waren  gezellig en het was fijn om ervaringen te kunnen delen met andere zwangere meiden! Tijdens de babyreünie vond ik het erg leuk om de andere kindjes te zien en ervaringen te delen met de andere meiden.

Vanwege mijn interesse in zwangerschap en geboorte ben ik de opleiding tot zwangerschapsdocent Natuurlijk Zwanger gaan volgen aan MAMZ Academy in Hoorn.
Mijn kennis, ervaring en interesse in zwangerschap en geboorte komen daarmee samen in Zwangerschapscursus Miranda.
Cursisten uit veel verschillende plaatsen (o.a. uit Winsum, Feerwerd, Eenrum, Zoutkamp, Broek, Baflo, Uithuizen, Uithuizermeeden, Garsthuizen, Bedum, Onderdendam, Ten Boer, Woltersum, Middelstum) hebben inmiddels dicht bij huis de cursus Energiek & Ontspannen Zwanger kunnen volgen.

Met Zwangerschapscursus Miranda wil ik er een bijdrage aan leveren dat je op energieke & ontspannen wijze je zwangerschap ervaart en dat je vol vertrouwen in je eigen lichaam je kindje geboren laat worden en je rol als moeder gaat vervullen!

Inmiddels heb ik ook de opleiding  docent Babymassage afgerond. Een mooie brede opleiding waarmee ik mijn werkzaamheden uit kan breiden met het geven van babymassage.

Miranda Frankes

Miranda Frankes