Babymassage

           

 

Samen genieten en ontspannen!

→ Nieuws!
Binnenkort bied ik ook de workshop babymassage in de kraamperiode aan!

Tijdens een cursus of workshop babymassage leer je hoe jij je baby kunt masseren. Babymassage werkt ontspannend, is gezellig en ontzettend leuk om te doen. Het maakt de band met je baby nog intenser en baby’s vinden het heerlijk om gemasseerd te worden!
Babymassage kan ook een positief effect hebben als je baby  bijv. last van buikkrampjes heeft, veel huilt, onrustig is, moeite heeft met in slaap komen of met door slapen, een voorkeurshouding heeft of zich overstrekt.
Je krijgt in dat geval hele specifieke massagetechnieken aangereikt waar je baby positief op kan reageren.

De workshop of cursus is geschikt voor baby’s vanaf ongeveer 6 weken tot ongeveer 8 maanden. Je kunt de cursus of workshop alleen met je baby, met je partner erbij of met andere cursisten bij jou thuis volgen ( op een doordeweekse dag of op zaterdag ) of op de zaterdagochtend als kleine groep bij Kinderopvang Paddington in Bedum.

De cursus of workshop kan helemaal afgestemd worden op jou of jullie wensen of hulpvraag.

Voor de matjes, kussentjes  en massageolie wordt gezorgd.
Zelf zorg je voor een omslagdoek, een hydrofielluier, voeding en luiers, een knuffeltje of speeltje en eventueel een speen.

Cursus babymassage
Iedere les komt er een deelmassage aan de orde.  De techniek wordt voor gedaan op een oefenpop waar na jij de techniek kunt oefenen op je baby. Per les wordt er ongeveer 20-30 minuten gemasseerd. De massagetechnieken die je tijdens de les leert kun je thuis oefenen met je baby.
In iedere les wordt de babymassage uitgebreid met nieuwe technieken zodat je uiteindelijk je baby een volledige massage kunt geven. In elke les ervaar jezelf ook door middel van een korte deelmassage wat je baby ervaart.
Tijdens de lessen kunnen we ook stil staan bij de positieve effecten van masseren, til en draagtechnieken, lichaamstaal van je baby etc. De lessen worden verder afgestemd op jullie wensen bijv. m.b.t. massagetechnieken/ tips  bij babykwaaltjes (bijv. buikkrampjes), huilen, slapen, etc.
Je krijgt veel praktische tips en als je de cursus met andere cursisten volgt dan kun je onderling natuurlijk ook ervaringen en tips uitwisselen!
De massages kunnen naar wens ook gecombineerd worden met baby yoga of babygym oefeningen.

Je krijgt een reader met daarin een beschrijving van alle massagetechnieken die tijdens de cursus aanbod komen.

Tarieven:
Bij jou thuis:
–  1 ouder met baby ( 3 x 60 minuten)                                                                                € 79,50*
– Vanaf 2 gezinnen ( 1 ouder per gezin) met baby ( 3 x 75 minuten) per gezin          € 59,50*
* Woon je buiten Winsum dan wordt er € 0,19 per kilometer reiskostenvergoeding van en naar Winsum berekend. Als je de cursus met meerdere gezinnen volgt kun je deze kosten delen.

Bij voldoende aanmeldingen, op de zaterdagochtend bij Kinderopvang Paddington in Bedum:
–  Groepscursus  vanaf 3 gezinnen ( 1 ouder per gezin) met baby
(3x 75 minuten) per gezin                                                                                                     € 54,50

Andere mogelijkheden in overleg.

Workshop babymassage of baby yoga/ babygym:
Wil je eens kennismaken met babymassage? Dan is een workshop ook een mogelijkheid. Tijdens 1 bijeenkomst leer je de basis van het masseren van je baby. Of je leert hoe je gericht kunt masseren wanneer je baby bijv. last heeft van buikkrampjes.
Het is ook mogelijk om samen met je baby  baby yoga babygym te volgen, we doen dan eenvoudige oefeningen  waarmee je de lichamelijke ontwikkeling van je baby kunt stimuleren. Dit doen we m.b.v. speciale muziek, kinderliedjes en rijmpjes.
Zo kun je tijdens een workshop al ervaren hoe fijn babymassage, baby yoga of babygym is voor  je baby maar ook voor jou!
Je kunt daarna beslissen of je nog een vervolg les of cursus wilt volgen. Je kunt de workshop alleen met je partner of met een zelf samengesteld groepje volgen ( bijv. vriendinnen,  zwangerschapscursisten etc.)

Je krijgt een reader met daarin een beschrijving van de massagetechnieken die tijdens de workshop aanbod komen.

Tarieven:
Bij jou thuis:
–  1 ouder met baby (60 minuten)                                                                                     € 29,50*
–  vanaf  2  gezinnen (1 ouder per gezin) met baby (75 minuten)        per gezin      € 22,50*
* Woon je buiten Winsum dan wordt er € 0,19 per kilometer reiskostenvergoeding van en naar Winsum berekend. Als je de workshop met meerdere gezinnen volgt kun je deze kosten delen.

Bij voldoende aanmeldingen, op de zaterdagochtend bij Kinderopvang Paddington in Bedum:
– vanaf 3 gezinnen (1 ouder per gezin) met baby  (75 minuten)          per gezin       € 19,50

Tweeling/ Meerling
Als je met een tweeling/ of meerling een workshop of cursus babymassage wilt volgen dan kun je zelf zorgen voor een tweede  of derde persoon om 1 van de kindjes te masseren maar als er niemand is die met jou de cursus of workshop kan volgen dan is het ook mogelijk dat ik een van de kindjes masseer.
Bij een tweeling/ meerling reken ik voor het 2e kindje en de volgende kindjes de helft van het cursusgeld.

 

Cadeaubon:
Weet je niet wat je als cadeau wilt vragen als je net bevallen bent? Of ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau voor een collega of een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid (bijv. Babyshower, Vaderdag, Moederdag). Denk dan eens aan:
een cadeaubon Babymassage, origineel  om te geven en super leuk om te krijgen!

Het bedrag van de cadeaubon bepaal je zelf. Zo kan de bon voor een volledige cursus, workshop of massage gebruikt worden. Maar het kan ook als kortingsbon dienen voor een cursus, workshop of massage. Je kunt een cadeaubon aanvragen door een mail te sturen met daarin je naam, de naam van de ontvanger van de cadeaubon, het bedrag (eventueel  de gewenste de cursus, workshop of massage).   Wanneer de ontvanger van de cadeaubon buiten Winsum (Gn) woont dan komt er een klein bedrag aan reiskostenvergoeding bij ( € 0,19 per km gerekend vanaf Winsum naar het betreffende adres en weer terug naar Winsum). De totale kosten van de cadeaubon (inclusief reiskostenvergoeding ) kan overgemaakt worden naar  IBAN NL10 ABNA 0473132818 t.n.v. Zwangerschapscursus Miranda. Na ontvangst van het geld wordt de cadeaubon verstuurd. De cadeaubon kan ook persoonlijk betaald en afgehaald worden.